Privacy statement

Deze verklaring is van toepassing op de website www.bm-foodinspirator.be (hierna aangeduid als "website").

Onze website verzamelt persoonsgegevens telkens je een formulier invult, reservatie maakt of onze websites bezoekt. Deze gegevens worden bewaard om met jou in contact te kunnen komen, of om een bepaalde dienst te kunnen garanderen.

Wat verzamelen we?

Wat je zelf deelt
Wanneer je een formulier invult, geef je zelf de informatie in die wij van jou ontvangen. Vaak is dit naam, voornaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens worden gevraagd om met u in contact te kunnen komen. Zodra uw vraag behandeld is, en alle administratie is in orde, worden uw gegevens niet langer bewaard.

Automatisch
Tevens wordt het ip-adres van je computer geregistreerd om de beveiliging van onze website te kunnen garanderen. Indien u akkoord gaat met ons cookie-policy zal het ip-adres tevens gebruikt worden voor het bijhouden van surfgedrag door Google Analytics. Voor meer informatie over hoe Google met privacy omgaat, verwijzen we u door naar https://www.google.be/intl/nl/policies/privacy/

Meer weten?

Wil je je persoonsgegevens inkijken? Of wil je gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Je laat het ons weten perĀ e-mail via info@bm-foodinspirator.be.

Wijzigingen in dit statement

BM-foodinspirator behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om zelf regelmatig de toepasselijke privacyverklaring door te nemen en de laatste versie hiervan in acht te nemen.

Deze privacyverklaring werd het laatst gewijzigd en herzien op 15.03.2018.

Facebook